Waarom AMMA?

Als zorgverstrekker heeft u een aantal bijzondere noden. AMMA heeft voor elke verzekeringsbehoefte een contract ontwikkeld met specifieke waarborgen die vertrekken vanuit uw beroep als zorgverstrekker. Zo kunnen wij optimaal aan uw verzekeringsbehoeften beantwoorden. Bij AMMA krijgt u bovendien een verzekeringscontract (para)medische beroepsaansprakelijkheid dat als het beste op de markt beschouwd mag worden.

AMMA werd in 1944 door een aantal zorgverstrekkers opgericht met als unieke doelstelling de verzekeringsbelangen van de (para)medische sector beter en efficiënter te behartigen.  

Sinds 1944 is AMMA uitgegroeid tot een toonaangevende verzekeringsonderneming. AMMA is de marktleider voor (para)medische beroepsaansprakelijkheid, én een bevoorrechte partner van 61.000 collega-zorgverstrekkers. Vandaag beheren de zorgverleners AMMA in samenwerking met onze verzekeringsspecialisten. Bovendien zijn de zorgverstrekkers ook vertegenwoordigd in onze Raad van Bestuur (zie de rubriek 'Woord van de Voorzitter').   Een strategie die loont, want AMMA sluit elk jaar af met een positief saldo sinds 1993.

AMMA wil in de toekomst haar leiderspositie in (para)medische beroepsaansprakelijkheid verder verstevigen opdat zij uw belangen tot het uiterste kan blijven verdedigen.

In deze rubriek vindt u tien belangrijke redenen om, zoals ruim 61.000 collega’s, het beheer van uw contract (para)medische aansprakelijkheid aan AMMA toe te vertrouwen.

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Aarzel niet om ons te contacteren!

2. Verzekeringen op maat van medici en paramedici

oth

AMMA, marktleider (para)medische aansprakelijkheid, is het best geplaatst om u te helpen met uw (para)medische beroepsaansprakelijkheid.

Het verzekeren van de (para)medische aansprakelijkheid vergt immers een zéér bijzondere aanpak.

Bij ons bent u zeker van gespecialiseerd advies over uw specifieke verzekeringsbehoeften, gevaarlijke uitsluitingen, in te vullen verzekeringshiaten, …

Bovendien krijgt u voorwaarden op maat in specifieke beroepssituaties.

Onze deskundige raadgevers staan u graag bij zodra er enig vermoeden bestaat dat uw aansprakelijkheid betrokken is. AMMA begeleidt u ook met de administratieve en juridische kant van het geschil en adviseert u via interne en/of externe experten.

Recent lanceerde AMMA ook een opleidingsprogramma medisch risicobeheer voor zorginstellingen, zorgverleners en beroepsorganisaties.

Vragen over producten

02/209 02 21 Of laat u opbellen ›

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend prijsinformatie.

Vraag een offerte ›

Contract afsluiten

Kies voor een duidelijk aanbod op maat aan scherpe prijzen.

Word nu sociëtaris ›

Schadegeval melden of een vraag over een klacht

02/209 02 07

Inschrijven op onze nieuwsbrief