B.A. Uitbating Privéziekenhuizen

Steeds meer artsen beslissen een privéziekenhuis op te richten. Vanaf dat ogenblik moeten zij zich ervan bewust zijn dat enkel een verzekering B.A. Beroep niet volstaat. Een privéziekenhuis is immers ruimer dan een dokterspraktijk.

De aanwezigheid van complexe apparatuur, het ter beschikking stellen van het gebouw en de apparatuur aan andere artsen en de aanwezigheid van personeel maken een verzekering B.A. Uitbating Privéziekenhuizen noodzakelijk. Zij dekt de aansprakelijkheid van zorgverstrekkers, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers.

Vergeet niet dat u bij ons ook terecht kan voor uw autoverzekeringbrand- en diefstalverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen of hospitalisatieverzekering.

Meer weten:

Enkele troeven van AMMA: 

AMMA heeft 70 jaar ervaring met verzekeringen voor de zorgsector. Wij kennen de zorgsector en meer bepaald de sector van de privéziekenhuizen dan ook door en door.

Bovendien geeft AMMA, op basis van haar ervaring met ziekenhuizen in het algemeen, en op basis van de ervaring met privéziekenhuizen in het bijzonder, graag advies over het medisch risicobeheer binnen uw organisatie.

AMMA is marktleider (para)medische beroepsaansprakelijkheid in België. 

prod

Contacteer ons!

Vragen over onze producten?

Contacteer Elke De Troyer (0474/66.74.97)

 

Vragen over producten

02/209 02 21 Of laat u opbellen ›

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend prijsinformatie.

Vraag een offerte ›

Contract afsluiten

Kies voor een duidelijk aanbod op maat aan scherpe prijzen.

Word nu sociëtaris ›

Schadegeval melden of een vraag over een klacht

02/209 02 07

Inschrijven op onze nieuwsbrief