‹ Terug naar het overzicht
25APR
2016
25/04/2016 infosessie

Een geaccrediteerde infosessie medisch risicobeheer door AMMA?

news

Auteur: Petra Thijs

 

AMMA organiseert regelmatig gratis infosessies voor zorgverstrekkers over een breed gamma aan verzekeringsgerelateerde onderwerpen zoals de beroepsaansprakelijkheid, gewaarborgd inkomen ingeval van arbeidsongeschiktheid, maar ook medisch risicobeheer.

Specifiek voor de opleiding medisch risicobeheer richten we ons tot een publiek van zorginstellingen, zorgverleners en beroepsverenigingen. Thema’s als onder meer communicatie met de patiënt, patiëntenveiligheid, patiëntendossiers en informed consent komen uitgebreid aan bod.We begeleiden zorgverleners en analyseren de oorzaken van schadegevallen. Door de implementatie van preventieve maatregelen wil AMMA de risico’s in uw organisatie verminderen en zo een bijdrage leveren aan een veiliger zorgbeheer. U leest er meer over in dit artikel.  

Wenst u een informatiesessie te organiseren in uw eigen zorginstelling, rusthuis, medische kring, universiteit of hogeschool?  Contacteer ons dan zonder enige verplichting, op het telefoonnummer: 02/737 04 94 of via het e-mailadres karl.scheldeman@amma.be

Accreditering is mogelijk voor bepaalde opleidingen.

Inschrijven op onze nieuwsbrief