3.  Intellectuele eigendom

oth

De intellectuele eigendomsrechten op deze website, op onder meer maar niet beperkt tot, alle documenten, bestanden, teksten, afbeeldingen, audiobestanden, podcasts, video’s, flash tutorials, afbeeldingen en codes op de site, net als de algemene voorstelling van deze website, zijn voorbehouden aan AMMA, haar filialen of leveranciers. Deze werken zijn wettelijk beschermd qua auteursrechten in de hele wereld. Al deze rechten zijn voorbehouden.

U heeft de toestemming om een enkele kopie te maken en uittreksels of documenten van deze site af te drukken (met uitzondering van content die toebehoort aan een derde en als dusdanig aangegeven staat) voor niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat de kopie of de afdrukken alle vermeldingen van auteursrechten of andere eigendomsrechten, plus alle clausules van niet-aansprakelijkheid bevatten. De benamingen, logo’s en commerciële merken van AMMA mogen niet gebruikt of gekopieerd worden zonder onze voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.

Behalve de tegenstrijdige bepaling die hierboven vermeld staat, is de vermenigvuldiging van de content van de hele of een deel van de site onder welke vorm dan ook verboden, zoals het in een iframe plaatsen, de creatie van varianten gebaseerd op deze site en/of zijn content, het gebruik ervan in andere sites, in elektronische zoeksystemen en publicaties. Diagrammen, illustraties, foto’s, video- of audiobestanden en grafieken kunnen niet los gebruikt worden van de begeleidende tekst. Geen enkele link die verwijst naar deze site mag op een andere internetsite hernomen worden zonder ons voorafgaand schriftelijk akkoord.

Wij kunnen u niet garanderen dat u content van derden op deze site zomaar mag hernemen. U moet de toestemming bekomen van de derde eigenaar vooraleer u deze content gebruikt of downloadt. Content die beschermd is door auteurs(recht) mag niet aangepast worden ; evenzeer mogen de vermeldingen van auteursrechten die bij dit type content horen niet gewijzigd worden zonder voorafgaandelijke toestemming van de juiste autoriteiten.

Vragen over producten

02/209 02 21 Of laat u opbellen ›

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend prijsinformatie.

Vraag een offerte ›

Contract afsluiten

Kies voor een duidelijk aanbod op maat aan scherpe prijzen.

Word nu sociëtaris ›

Schadegeval melden of een vraag over een klacht

02/209 02 07

Inschrijven op onze nieuwsbrief