Wat en waarom verzekeren?

Professioneel en privé loopt u dagelijks heel wat risico’s: op een patiënt die een rechtszaak tegen u, uw collega’s of personeel inspant bijvoorbeeld. Ook privé wenst u met uw gezin van de best mogelijke bescherming te genieten tegen brand, bij hospitalisatie, een auto-ongeluk of familiale aansprakelijkheid.

Als ziekenhuis, rusthuis, wachtpost, huisartsenkring of andere zorgorganisatie wilt u een verzekeringspartner die met u meedenkt en uw specifieke noden begrijpt.

Als starter met een beperkt budget ten slotte ben je vooral op zoek naar een volledige en betaalbare dekking, toegespitst op jouw beroep.

AMMA biedt zorgverleners een totaalaanbod van verzekeringen aan, met specifieke dekkingen waar dat nodig is.

Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent, terwijl u de zekerheid heeft dat de bescherming van uw praktijk, gezin en organisatie in goede handen is.

Verzekeringen voor o.m. zorgorganisaties, -groepen en huisartsenkringen

oth

AMMA werd ruim 70 jaar geleden opgericht als verzekeringsonderneming voor en door de zorgsector. Tot vandaag maken zorgverleners actief deel uit van het bestuur van AMMA. Wij begrijpen dan ook als geen ander met welke uitdagingen u als zorgverlener geconfronteerd wordt. Samen met u stellen we graag een contract op, dat uw risico’s indekt en aangepast is aan de grootte van uw organisatie en van de mensen die er werken. Lees er hieronder meer over of contacteer ons.

Vragen over producten

02/209 02 21 Of laat u opbellen ›

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend prijsinformatie.

Vraag een offerte ›

Contract afsluiten

Kies voor een duidelijk aanbod op maat aan scherpe prijzen.

Word nu sociëtaris ›

Schadegeval melden of een vraag over een klacht

02/209 02 07

Inschrijven op onze nieuwsbrief