Profiteer van onze actie "Autosalon 2021"!

Zelfs zonder een Autosalon dit jaar, denkt AMMA aan haar sociëtarissen en biedt zeer voordelige "salonvoorwaarden" aan op de autoverzekering. Deze "salonvoorwaarden" zijn van toepassing op elke aankoop van een nieuw voertuig en elke vervanging van een wagen (nieuw of tweedehands).
 
Teken in op onze actie Autosalon vóór 1 mei 2021!
 
In het eerste jaar krijgt u 10% korting op al uw waarborgen van de autoverzekering (exclusief bijstand) en 5% per bijkomend contract. 
 
Andere voordelen:
 
De vrijstelling voor eigen schade bedraagt 2,5% van de cataloguswaarde met een maximum van € 750. 
 
Bij de aanschaf van een nieuw voertuig wordt de Engelse vrijstelling gratis aangeboden bij het eerste schadegeval in fout
 
Bij de aanschaf van een nieuw voertuig wordt gedurende de eerste 30 maanden geen waardevermindering voorzien. 
 
Meer info over de voordelige voorwaarden vindt u in de onderstaande tabel:
 
Speciale « Autosalon » actie 2021
Voordelige voorwaarden

En dat is niet alles!

Nieuwe "Starters" en trouwe klanten die al minstens 2 jaar een autoverzekering bij AMMA hebben, genieten respectievelijk van de "Starters" en "AMMA Fidelity"-voordelen: een korting van 10% op hun autoverzekeringspremie voor de duur van het contract. Deze korting kan worden gecombineerd met de voordelen van onze speciale actie "Autosalon".

U vindt meer details over onze voorwaarden in de onderstaande tabel:
 

Speciale « Autosalon » actie 2021
en « Amma Fidelity »-voordelen

Speciale « Autosalon » actie 2021
en « Starters »-voordelen

"AMMA Fidelity" voorwaarden"Starters" voorwaarden
 

De belangrijkste troeven van onze autoverzekering

oth


Bonus-Malus -2 voor het leven

Indien de graad -2 wordt bereikt, dan behoudt de verzekerde deze levenslang behoudens enkele voorwaarden: zie hiervoor de algemene voorwaarden van de autopolis op de website van AMMA.

Beroepsgoederen

AMMA komt tussen tot een bedrag van € 2.500 bij beschadiging, vernieling of verlies van het (para)medisch of het veterinair instrumentarium dat zich in uw wagen bevindt en noodzakelijk is voor de uitoefening van uw beroep in geval van een met inbraak gepleegde diefstal of als gevolg van een ongeval. Dit bedrag wordt verhoogd naar € 3.500 als u een omnium bij AMMA afsluit.

Vervoer van patiënten

AMMA komt tussen voor de reiniging en de herstelling van de binnenbekleding van uw voertuig bij vervoer van (al dan niet gewonde) patiënten. AMMA komt eveneens tussen voor:

  • de kledijschade van de bestuurder

  • de persoonlijke bagage van de vervoerde patiënt

Bijstand aan het voertuig en aan de inzittenden

U geniet standaard van een bijstandsverzekering in geval van ongeval met het verzekerd voertuig in België, Luxemburg en tot 50km buiten de landsgrenzen.
 
AMMA laat zorgen voor het slepen van het beschadigd voertuig en voor de veilige thuiskomst van de bestuurder en de passagiers.
 
Bovendien geniet u van een vervangwagen (maximum categorie B) wanneer het voertuig tijdelijk buiten gebruik is of geïmmobiliseerd is, en dit gedurende de ganse duur van de herstelling (op voorwaarde dat u beroep doet op een door AMMA erkende garage).

 

 

Mis deze opportuniteit niet! Beslis vóór 1 mei 2021! 

Voor meer informatie, bezoek onze pagina "Autoverzekering". Voor een offerteaanvraag kunt u ons online formulier onderaan invullen of contact opnemen met Shannon Put via het nummer 02/209 02 01 of per e-mail via consult@amma.be of via shannon.put@amma.be 

U kunt ook een afspraak vragen met onze Account Manager Ilé Rombouts op 0479/10 58 11 of per e-mail via ile.rombouts@amma.be 

Formulier Autosalon

Als de gebruikelijke bestuurder verschillend is van de verzekeringnemer, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/209 02 01 of per mail naar [email protected].


1. Verzekeringsnemer

2. Te verzekeren voortuig

Vragen over producten

02/209 02 01Of laat u opbellen ›

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend prijsinformatie.

Vraag een offerte ›

Contract afsluiten

Kies voor een duidelijk aanbod op maat aan scherpe prijzen.

Word nu sociëtaris ›

Schadegeval melden of een vraag over een klacht

02/209 02 07