Geniet van onze actie "Autosalon"!

Het autosalon opent zijn deuren op 10 januari 2020. Voor AMMA is dit dé gelegenheid om nieuwe klanten "Starters" extra voordelen aan te bieden. 
Bij aankoop of vervanging van voertuig kunnen goede klanten die minstens 2 jaar een autoverzekering bij AMMA hebben ook van die voordelen genieten.

Teken in op onze actie Autosalon vóór 30 juni 2020 en geniet van volgende voordelen:

 

De belangrijkste troeven van onze autoverzekering

oth

Bonus-Malus -2 voor het leven

Indien de graad -2 wordt bereikt, dan behoudt de verzekerde deze levenslang behoudens enkele voorwaarden: zie hiervoor de algemene voorwaarden van de autopolis op de website van AMMA.

Beroepsgoederen

AMMA komt tussen tot een bedrag van € 2.500 bij beschadiging, vernieling of verlies van het (para)medisch of het veterinair instrumentarium dat zich in uw wagen bevindt en noodzakelijk is voor de uitoefening van uw beroep in geval van een met inbraak gepleegde diefstal of als gevolg van een ongeval. Dit bedrag wordt verhoogd naar € 3.500 als u een omnium bij AMMA afsluit.

Vervoer van patiënten

AMMA komt tussen voor de reiniging en de herstelling van de binnenbekleding van uw voertuig bij vervoer van (al dan niet gewonde) patiënten. AMMA komt eveneens tussen voor:

  • de kledijschade van de bestuurder
  • de persoonlijke bagage van de vervoerde patiënt

Bijstand aan het voertuig en aan de inzittenden

  • U geniet standaard van een bijstandsverzekering in geval van ongeval met het verzekerd voertuig in België, Luxemburg en tot 50km buiten de landsgrenzen.
     
  • AMMA laat zorgen voor het slepen van het beschadigd voertuig en voor de veilige thuiskomst van de bestuurder en de passagiers.
     
  • Bovendien geniet u van een vervangwagen (maximum categorie B) wanneer het voertuig tijdelijk buiten gebruik is of geïmmobiliseerd is, en dit gedurende de ganse duur van de herstelling (op voorwaarde dat u beroep doet op een door AMMA erkende garage).


Mis deze opportuniteit niet! Vraag een offerte vóór 30 april en beslis vóór 30 juni 2020! 

Voor meer informatie, bezoek onze pagina "Autoverzekering". Voor een offerteaanvraag kunt u ons online formulier invullen op uw portal "My Amma" of contact opnemen met Shannon Put via het nummer 02/209 02 01 of per e-mail via consult@amma.be

Formulier "Autosalon"

Als de gebruikelijke bestuurder verschillend is van de verzekeringnemer, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/209 02 20 of per mail naar [email protected].


1. Verzekeringsnemer

 
dd-mm-jjjj
dd-mm-jjjj

2. Te verzekeren voertuig

dd-mm-jjjj

Vragen over producten

02/209 02 01Of laat u opbellen ›

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend prijsinformatie.

Vraag een offerte ›

Contract afsluiten

Kies voor een duidelijk aanbod op maat aan scherpe prijzen.

Word nu sociëtaris ›

Schadegeval melden of een vraag over een klacht

02/209 02 07